top of page

Mogo/LSPA saspringtā mačā uzvar Rīga hokejistus


Mogo/LSPA trešdien Latvijas čempionāta spēlē savā laukumā ar 3:2 uzvarēja HS Rīga hokejistus. Mogo/LSPA labā vārtus guva Oskars Bārtulis, Kārlis Čukste un Jānis Straupe.

Pirmās trešdaļas vidū Mogo/LSPA minūtes laikā guva divus vārtus. Vispirms viesu vārtsargu Kārli Mežsargu pēc individuāla reida pa laukuma labo malu pārspēja Oskars Bārtulis, un pēc brīža ar precīzu metienu izcēlās arī Kārlis Čukste.

Pretēji gaidītajam, ripu birums HS Rīga vārtos nesekoja. Tieši otrādi - otrās trešdaļas pēdējā minūtē Dāvim Orniņam vairākumā izdevās pārspēt arī Renāru Kazanovu un samazināt rezultāta starpību.

Arī trešajā periodā Mežsargs ilgu laiku tika galā ar Mogo/LSPA metieniem. Savukārt pēc mājnieku nesaprašanās pie saviem vārtiem, Klāvs Veinbergs vispirms apspēlēja Jāni Bullīti, tad arī Kazanovu, panākot neizšķirtu. Trešdaļas otrajā pusē viesi divreiz pēc kārtas pārkāpa noteikumus. Un mirkli pēc otrā vairākuma beigām Krišjānis Rēdlihs ar piespēli kreisajā aplī atrada Jāni Straupi, un pēc viņa metiena Mežsargs trešo reizi bija spiests izņemt ripu no saviem vārtiem. Divas minūtes līdz mača beigām divas minūtes par klupināšanu nopelnīja Juris Ziemiņš. Turklāt uz pēdējām septiņām sekundēm Robs Šremps atstāja mājniekus trijatā. Tās Mogo/LSPA izturēja, svinot uzvaru ar 3:2.

Nākamo spēli Mogo/LSPA aizvadīs sestdien, 26.septembrī, 17:00 izbraukumā tiekoties ar Dinaburga hokejistiem.

Recent Posts
Arhīvs
bottom of page