top of page

HK Mogo Latvijas kausa pusfināla otrajā spēlē ar 10:3 uzvar HK Zemgale/LLU un iekļūst finālā


Pirmdien, 16.janvārī, HK Mogo Latvijas kausa pusfināla otrajā spēlē savā laukumā ar 10:3 uzvarēja Jelgavas Zemgale/LLU hokejistus un iekļuva turnīra finālā. Mogo labā trīs vārtus guva Rūdolfs Prūsis, pa diviem Elviss Želubovskis un Vladimirs Mamonovs, pa vieniem Krišs Lipsbergs, Raimonds Vilkoits un Andrejs Smirnovs.

Spēles 5.minūtē Raivis Kurnigins vadībā izvirzīja jelgavniekus. Tomēr mača turpinājums ievērojami veiksmīgāks izrādījās HK Mogo hokejistiem, kuri vēl pirmajā trešadaļā viesu vārtos sameta sešas ripas, uz ko Zemgale/LLU atbildēja ar vienu precīzu Eduarda Hugo Jansona raidījumu, bet Reinis Petkus savu vietu vārtos bija spiests atdot Rihardam Cimermanim. Otrajā periodā Rūdolfs Prūsis un Vladimirs Mamonovs rezultātu palielināja līdz 8:2, bet trešajā trešdaļā tika gūti vēl trīs vārti – Cimermani pārspēja Andrejs Smirnovs un Elviss Želubovskis, bet Henrija Anča vārtos ripu iemeta Rihards Paškausks, un HK Mogo uzvarēja ar 10:3.

Latvijas kausa fināls notiks 17.februārī Arēnā Rīga, kur HK Mogo tiksies ar HK Kurbads hokejistiem. Latvijas kausa izcīņa tika atjaunota pagājušajā sezonā, kad galveno balvu ieguva HK Mogo, finālā ar 4:3 uzvarot HK Kurbads hokejistus.


Recent Posts
Arhīvs
bottom of page