top of page

HK Mogo Latvijas čempionāta spēlē pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 uzvar HK Zemgale/LLU hokejistus


Trešdien, 21.decembrī, HK Mogo Latvijas čempionāta spēlē ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 uzvarēja Jelgavas Zemgale/LLU hokejistus. Mogo labā vārtus guva Andris Siksnis un Emīls Potāpovs, bet izšķirošo pēcspēles izgājienu realizēja Krišs Lipsbergs.

Šajā spēlē HK Mogo savu vārtu drošību uzticēja Henrijam Ančam, HK Zemgale/LLU - Reinim Petkum. Līdzīgi kā iepriekšējā mačā ar HK Prizma, arī šoreiz abu komandu vārtsargi ilgi atstāja savus vārtus neskartus. Un tikai spēles 26.minūtē Jānim Bērziņam izdevās pārspēt Anču, izvirzot jelgavniekus vadībā. Otrās trešdaļas vidū divarpus minūšu laikā Andris Siksnis vispirms izlīdzināja rezultātu un Emīls Potāpovs jau vadībā izvirzīja Mogo. Trešā perioda sākumā Raimonds Upenieks izmantoju lielo vairākumu un guva otros vārtus Zemgale/LLU labā. Spēle pamatlaiks beidzās neizšķirti 2:2.

Arī papildlaikā rezultāts vairs nemainījās, un mača liktenis izšķīrās pēcspēles metienu sērijā. Ančs bija pārāks visos piecos izgājienos, bet Petku piektajā reizē izdevās pārspēt Krišam Lipsbergam, un Mogo izcīnīja uzvaru ar 3:2. Mogo rindās par mača labāko spēlētāju tika atzīts Juris Ziemiņš, bet jelgavieniekiem - vārtsargs Reinis Petkus.

Nākamo spēli HK Mogo aizvadīs sestdien, 7.janvārī 13:30, kad Latvijas čempionāta spēlē savā Mogo hallē tiksies ar Pārdaugavas hokejistiem.


Recent Posts
Arhīvs
bottom of page