top of page

HK Mogo Latvijas čempionātā cīnīsies par čempiona titulu


Sestdien, 10.septembrī, HK Mogo izbraukumā pret Jelgavas Zemgale/LLU aizvadīs savu pirmo spēli jaunajā Latvijas hokeja čempionāta sezonā. Arī šosezon, līdzīgi kā HK Mogo pirmajos divos darbības gados, komandas mērķis ir izcīnīt čempionu titulu.

Šosezon Latvijas čempionātā hokejā bez HK Mogo spēlēs vēl sešas komandas - čempioni HK Liepāja, HK Kurbads, HK Prizma, HK Zemgale/LLU, HS Rīga un Pārdaugava. Komandas piecos riņķos aizvadīs 30 regulārās sezonas spēles. Izslēgšanas turnīrā iekļūs sešas labākās komandas, kas turpinās cīņu par čempionu titulu. Pirmās mājas spēles HK Mogo ierasti aizvadīs Inbox.lv, bet jau oktobrī komanda pārcelsies uz savām jaunajām mājām - Mogo ledus halli Brīvības ielā 333.

HK Mogo galvenais treneris joprojām ir bijušais Rīgas Dinamo un Latvijas izlases aizsargs Oļegs Sorokins. Komandu sastāvu papildinājuši Ričards Birziņš un Krišs Lipsbergs, HK Mogo atgriezies Jānis Ozoliņš.

HK Mogo lielu uzmanību veltīs jaunajiem spēlētājiem, kuri grib sevi pierādīt un spēlēt iespējami augstākajā līmenī. Darbu jau uzsākusi hokeja skola Mogo, kurā šobrīd ir nokomplektētas U9 un U10 komandas, kā arī grupa ar 2010.gadā dzimušiem un jaunākiem bērniem, kuri sāk apgūt pirmās iemaņas slidošanā un hokejā kopumā. HK Mogo sistēmā jau šobrīd tiek domāts par jauno treneru izglītību un izaugsmi, lai nākotnē mūsu spēlētāji kļūtu par labiem treneriem.

Māris Martinsons, HK Mogo prezidents:

"HK Mogo Latvijas čempionātā piedalīsies jau trešo sezonu. Un arī šoreiz mūsu mērķis palicis nemainīgs - čempionu tituls. Aizvadītajās divās sezonās esam izcīnījuši zelta un bronzas medaļas. Tas tikai apliecina, ka mūsu komanda Latvijas hokeja sabiedrībā ir nopietns spēks. Jau drīz pēc sezonas sākuma pārcelsimies uz savām jaunajām mājām - Mogo ledus halli Brīvības ielā. Tas savukārt ļāva izveidot hokeja skolu Mogo. Latvijas čempionātā spēlēsim ar U10 komandu, esam izveidojuši arī U9 komandu, un pie mums sākuši trenēties arī jaunāki bērni. Katrā ziņā vairs aiz kalniem nav brīdis, kad zelta medaļas kaklā varētu kārt arī mūsu pašu izaudzināti hokejisti!"

Oļegs Sorokins, HK Mogo galvenais treneris:

"Domāju, ka jaunās sezonas sākumam esam labi sagatavojušies. Esam pastiprinājuši sastāvu ar Ričardu Birziņu, Krišu Lipsbergu. Daži mūsu spēlētāji ir devušies uz citām komandām. Katrā ziņā mērķis mums ir viens - atgūt čempionu titulu. Galvenie konkurenti varētu būt Liepāja un Kurbads, bet arī Prizma un Zemgale/LLU trenējas nopietnā režīmā un cīnīsies par visaugstākajām vietām. Un jārēķinās, ka ik pa laikam punktus favorītiem atņems arī Rīga un Pārdaugava. Tomēr, kā jau teicu, mūsu mērķis ir čempionu tituls!"


Recent Posts
Arhīvs
bottom of page