top of page

Mogo/LSPA sezonas pirmajā spēlē piekāpjas Olimp/Venta 2002

Mogo/LSPA sestdien sezonas pirmajā Latvijas čempionāta spēlē izbraukumā ar 3:6 piekāpās Olimp/Venta 2002 hokejistiem. Mogo/LSPA labā divus vārtus guva Jānis Straupe, vienus - Elviss Želubovskis.

Pirmos vārtus guva laukuma saimnieki. Ceturtajā minūtē Aleksejs Širokovs pārspēja Henriju Anču un izvirzīja Olimp/Venta 2002 vadībā. Pēc desmit minūtēm viens pēc otra tika noraidīti Edgars Ozoliņš un Robs Šremps, un Georgijs Pujacam vajadzēja tikai astoņas sekundes, lai mājnieku pārsvaru dubultotu.

Otrās trešdaļas pirmajās desmit minūtēs Mogo/LSPA ne tikai izlīdzināja rezultātu, bet arī izvirzījās vadībā. Pašā perioda sākumā Elviss Želubovskis pārspēja Andreju Bronču-Brujeviču un samazināja rezultāta starpību. Pēc piecām minūtēm Jānis Straupe vispirms mazākumā guva savus pirmos vārtus, un pēc brīža jau vienādos sastāvos mājnieku vārtos iemeta vēl vienu ripu. Ilgi gan Olimp/Venta 2002 iedzinējos nepalika - Lauris Bajaruns arī Anču pārspēja trešo reizi.

Pēc pārtraukuma Bajaruns atkal izvirzīja mājniekus vadībā, un, izmantojot vēl vienu lielo vairākumu, pārsvaru palielināja. Nepilnas divas minūtes līdz trešdaļas beigām Anča vietā nāca sestais laukuma spēlētājs, kas Gatim Spruktam ļāva iemest ripu tukšos vārtos, un Olimp/Venta 2002 sezonas pirmajā spēlē izcīnīja uzvaru 6:3.

Nākamo spēli Mogo/LSPA aizvadīs sestdien, 13.septembrī, 16:10 izbraukumā tiekoties ar Zemgale/LLU hokejistiem.

Recent Posts
Arhīvs
bottom of page