top of page

HK Mogo atklāj savu jauno halli!


Trešdien, 5.oktobrī, HK Mogo mediju pārstāvjus iepazīstināja ar savām jaunajām mājām - Mogo ledus halli Rīgā, Brīvības ielā 335.

Mogo ledus halle tika iegādāta 2015.gada augustā. Hallē tika nomainīts jumts, apgaismojums, izremontētas ģērbtuves, izveidotas divas jaunas žāvētavas. Jau oktobra sākumā HK Mogo hallē var aizvadīt pirmo oficiālo spēli - Latvijas čempionāta maču ar HK Prizma. Savs laukums ļāvis darbu uzsākt hokeja skolai Mogo, kurā šobrīd ir nokomplektētas U9 un U10 komandas, kā arī grupa ar 2010.gadā dzimušiem un jaunākiem bērniem, kuri sāk apgūt pirmās iemaņas slidošanā un hokejā kopumā.

Māris Martinsons, HK Mogo prezidents:

"Ļoti īsā laikā HK Mogo ir ticis pie savas ledus halles. Protams, tāpat kā pie jaunas mājas, arī pie savas jaunās halles hokejistiem būs jāpierod, jāiejūtas. Sava halle ļauj pildīt vienu no svarīgākajām kluba funkcijām - jauno hokejistu audzināšanu, ar ko jau nodarbojas hokeja skola Mogo. Tagad no mūsu spēlētā hokeja būs atkarīgs, cik fanu nāks uz mūsu spēlēm. Apsveicu HK Mogo ar jaunajām mājām!"

Oļegs Sorokins, HK Mogo galvenais treneris:

"Man ir prieks, ka tagad esam paši savā hallē. Pēc pirmajiem treniņiem varu apgalvot, ka Mogo hallē ir ļoti augstas kvalitātes ledus - viens no labākajiem Latvijā. Halle ir ieguvusi patīkamu izskatu, mēs esam tikuši pie mājīgas ģērbtuves. Arī tas noteikti palīdz tikt pie uzvarām. Gaidīsim hokeja fanus uz mūsu spēlēm!"

HK Mogo tika izveidots 2014.gada augustā, lai piedalītos Latvijas čempionātā un pārstāvētu Latviju starptautiskās sacensībās. 2015.gada pavasarī HK Mogo izcīnīja savu pirmo Latvijas čempionu titulu. 2015.gada rudenī komanda pārstāvēja Latviju IIHF Kontinentālā kausa izcīņā. 2016.gada februārī HK Mogo izcīnīja Latvijas kausu.


Recent Posts
Arhīvs
bottom of page