top of page

HK Mogo Latvijas čempionāta spēlē ar 5:3 uzvar HK Kurbads hokejistus


Otrdien, 10.janvārī, HK Mogo Latvijas čempionāta izbraukuma spēlē ar 5:3 uzvarēja savus pēdējo gadu principiālākos pretiniekus HK Kurbads hokejistus. Mogo labā divus vārtus guva Mārtiņš Oskars Freimanis, pa vieniem Elviss Želubovskis, Ronalds Cinks un Andris Siksnis.

Spēles pirmās minūtes Mogo vārtos droši darbojās Henrijs Ančs, un 13 minūtes savu cietoksni izdevās nosargāt arī Mārtiņam Raitumam. Taču tad pusminūtes laikā divas ripas Kurbada vārtos iemeta Elviss Želubovskis un Mārtiņš Oskars Freimanis.

Otrās trešdaļas piektajā minūtē Tomam Hartmanim izdevās rezultāta starpību samazināt. Pēc četrām minūtēm Freimanis vēlreiz pārspēja Raitumu, bet vēl pēc astoņām minūtēm Ronalds Cinks panāca jau 4:1 Mogo labā. Perioda izskaņā gan Hartmanis guva vēl vienus vārtus arī Kurbada labā.

Trešās trešdaļas vidū Bruno Zabis rezultāta starpību samazināja līdz minimumam – 3:4. Tomēr precīzi minūti līdz perioda un visas spēles beigām precīzs metiens izdevās Andrim Siksnim un Mogo svinēja uzvaru ar 5:3.

Līdz ar to turnīra tabulā HK Mogo no turnīra līderiem Zemgale/LLU vairs atpaliek tikai divus punktus, turklāt Mogo aizvadījuši par divām spēlēm mazāk.

Nākamo spēli HK Mogo aizvadīs sestdien, 14.janvārī 16:00, kad Latvijas čempionāta izbraukuma spēlē tiksies ar Latvijas čempionāta līderiem Jelgavas Zemgale/LLU hokejistiem.


Recent Posts
Arhīvs
bottom of page