top of page

HK Mogo ar 8:2 apspēlē Pārdaugavas hokejistus.


Trešdien, 19.oktobrī, HK Mogo Latvijas čempionāta spēlē ar 8:2 pārliecinoši uzvarēja Pārdaugavas hokejistus. Divus vārtus Mogo labā guva Jānis Brakšs un Rustams Begovs, pa vieniem - Jānis Ozoliņš, Andrejs Smirnovs, Emīls Potapovs un Andris Siksnis.

HK Mogo vārtos mačā ar Latvijas čempionāta pastarīti stājās Renārs Kazanovs, viņa kolēģis laukuma otrajā pusē bija Kaspars Dzierkals. Jau no pirmajām minūtēm krietni vairāk darba bija Dzierkalam. Pirmajā periodā viņu pārspēja divi Jāņi - Ozoliņš un Brakšs. Otrajā trešdaļā trīs vārtus Mogo labā guva Rustams Begovs, Andrejs Smirnovs un Emīls Potāpovs. Kazanovs, savus vārtu atstājis sausus, perioda vidū Mogo vārtu drošību uzticēja kolēģim Henrijam Ančs.

Trešajā periodā Begovs, Brakšs un Andris Siksnis vēl trīs reizes pārspēja Dzierkalu. Pašās spēles beigās arī Pārdaugavas hokejistam Nikam Sandim Voiceščukam divas reizes izdevās pārspēt Anču, un Mogo izcīnīja uzvaru ar 8:2.

Nākamo spēli HK Mogo aizvadīs sestdien, 22.oktobrī 17:00, izbraukumā Vidzemes ledus hallē tiekoties ar HK Kurbads hokejistiem.


Recent Posts
Arhīvs
bottom of page